Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Apple iPhone 11 Pro 512GB

Disponibilitate
Apple iPhone 11 Pro 512GB

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Apple iPhone 11 Pro 512GB

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
522200 RON. 4835.00  RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă.

Caracteristici generale

Producator: Apple
Model: iPhone 11 Pro 512GB

Denumiri similare la Telefoane mobile Apple iPhone 11 Pro 512GB: iPhone 11 Pro 512 GB, iPhone11Pro512GB

Descriere
Bine ati venit pe ecrane mari.
Super Retina in doua dimensiuni - incluzand cel mai mare ecran pus vreodata pe un iPhone. Cel mai rapid Face ID. Cel mai inteligent și mai puternic chip dintr-un smartphone. Si un sistem revolutionar cu doua camere. iPhone XS este tot ce va place la iPhone. Luat la extrem.

Super Retina.
In mare și mai mare. Ecranele personalizate OLED pe iPhone XS ofera cea mai precisa culoare din industrie, HDR și negru adevarat. Si iPhone XS Max are cel mai mare ecran pus vreodata pe un iPhone.

Materiale exceptionale.
Cel mai durabil geam vreodata intr-un smartphone. Un nou finisaj de aur, realizat cu un proces la nivel atomic. Prelucrate prin precizie chirurgicala. Si un nou nivel de rezistenta la apa și praf.

Otel inoxidabil de calitate chirurgicala.
Apple folosește un aliaj special conceput pentru a crea benzi structurale in trei finisaje. Procesul de culoare PVD. Finisajele auriu si gri spatial utilizeaza un proces fizic avansat de depunere a vaporilor pe benzile din otel inoxidabil pentru culori și reflexie care completeaza frumos sticla.

Incarcare fara fir.
Partea din spate a geamului permite iPhone-ului sa se incarce fara fir. Si se incarca chiar mai repede decat iPhone-ul X.

Face ID avansat.
Securitatea este simpla atunci cand fata ta este parola. Puteti sa va deblocati iPhone-ul, sa va conectati la aplicatii și sa platiti lucrurile cu o privire. Este cea mai sigura autentificare faciale vreodata intr-un smartphone. Si acum este chiar mai rapida.

A12 Bionic.
Acesta este cel mai inteligent, cel mai puternic chip dintr-un smartphone, cu urmatoarea noastra generatie Neural Engine. Pentru experiente uimitoare ale realitatii augmentate. Imagini incredibile cu controlul adancimii. Si viteza și fluiditate in tot ceea ce faceti.

Sistem inovator cu camera dubla.
Cea mai populara camera din lume definește o noua era a fotografiei. In cazul in care un senzor inovator functioneaza cu ISP și Neural Engine pentru a va ajuta sa creati fotografii ca niciodata inainte.

Smart HDR.
Noile cadre secundare, un senzor mai rapid și chipul puternic A12 Bionic aduc mai multa lumina și detalii umbrite la fotografiile dvs.

Pixeli mai mari și mai adanci.
Un nou senzor creeaza o mai buna fidelitate a imaginii, o acuratete a culorii și o reducere a zgomotului in cazul fotografiilor cu lumina scazuta. Efect de bokeh imbunatatit. Fotografiile in modul portret arata chiar mai profesionist, datorita unei neclaritati sofisticate a fundalului. Control complet de adancime. Acum puteti regla adancimea de camp in portrete dupa fotografiere.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Apple iPhone 11 Pro 512GB
Culoare:
Preț: 2995RON.