Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Apple MagSafe Duo Charger

Disponibilitate
Apple MagSafe Duo Charger

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Apple MagSafe Duo Charger

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
65900 RON. 549.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: Apple

Model: Apple MagSafe Duo Charger

Apple Încărcător Original MagSafe Duo Charger Wireless (USB-C, 20W)

  • Încărcătorul MagSafe Duo Apple încarcă în mod convenabil iPhone-ul Dvs. compatibil, Apple Watch, carcasa de încărcare Wireless pentru AirPods-uri și alte dispozitive certificate Qi. Așezati dispozitivele pe încărcător pentru o incărcare constantă și eficientă.
  • Încărcătorul se pliaza bine și simplu, astfel îl puteti lua cu ușurință oriunde și oricând.
    Se eecomandă: Adaptor de alimentare USB-C de 20W (se vinde separat) pentru încărcare wireless mai rapidă de până la 11W - Adaptor de alimentare USB-C de 27W sau mai mare (se vinde separat) pentru încărcare wireless mai rapidă de până la 14W
  • Conținutul cutiei: încărcător MagSafe Duo, cablu USB-C la Lightning (1m)
  • Compatibilitate: Modele iPhone: iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11, iPhone SE (a doua generatie), iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus Modele Apple Watch: Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple Watch Seria 5, Apple Watch Seria 4, Apple Watch Seria 3, Apple Watch Seria 2, Apple Watch Seria 1, Apple Watch prima generatie Modele AirPods: AirPods Pro, AirPods cu carcasă de încărcare wireless (a doua generatie), Husa de încărcare wireless pentru AirPods

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Apple MagSafe Duo Charger
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 549RON.