Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Huawei Watch GT 2 Pro

Disponibilitate
Huawei Watch GT 2 Pro

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Huawei Watch GT 2 Pro

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
85700 RON. 745.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producator: Huawei
Model: Watch GT 2 Pro

Ceas inteligent Huawei Watch GT 2 Pro Sport de 46 mm cu cadru negru din titan, spate din ceramică și curea neagră din fluoror.

Număr fabrică: VID-B19S
EAN: 6972453166494
Afișaj: 1.39 "AMOLED
Sistem de operare: Huawei
Memorie: 4 GB / 32 MB RAM
Procesor: Kirin A1 + STL4R9
Microfon: Da
Vorbitor: Da
Rezistență la apă: 5 ATM
Conectivitate: Bluetooth 5.1, BLE / BR / EDR
Locație: GPS, Glonass, Galileo
Port de încărcare: fără fir
Lungimea curelei: 140 - 210 mm
Baterie: 455 mAh (14 zile)
Greutate: 52 g.

Pentru iubitorii de ski si snowboarding HUAWEI WATCH GT 2 Pro va ofera date complete, precum ritmul cardiac, viteza medie, panta maxima, urmarire si distanta. De asemenea, primit alerte vocale in cazul in care aceste date depasesc valorile normale. Te mentii intr-un echilibru la viteze foarte mari.

Cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro ai la dispozitie peste 100 de moduri de exercitii fizice, inclusiv 17 moduri profesioniste si 85 de moduri care pot fi particularizate. Ceasul smart este capabil sa-ti urmareasca precis toate datele si toate miscarile. In plus, ai peste 10 cursuri de alergat, cu ghidaj vocal pentru a avea un antrenament mai bun.

VO2 max este rata maxima de consum de oxigen masurat in timpul unui exercitiu fizic incremental. Consumul VO2max reflecta conditia cardiorespiratorie si capacitatea de anduranta la realizarea exercitiilor fizice.

MONITORIZAREA SATURATIEI OXIGENULUI DIN SANGE: Indiferent daca esti in repaus sau faci catarari, HUAWEI WATCH GT 2 Pro poate masura inteligent nivelul de SpO2 din sange.

RIM CARDIAC 24/7: Cu ajutorul HUAWEI TruSeen 4.0+, HUAWEI WATCH GT 2 Pro va monitorizeaza ritmul cardiac si va ofera notificari daca acesta creste peste sau scade sub nivelurile normale. In timpul exercitiilor fizice sau in timpul somnului, ceasul detecteaza la timp ritmul cardiac pentru o protectie pe tot parcursul zilei.

INCARCARE FARA FIR, DURATA DE VIATA EFICIENTA: Durata de viata de pana la 2 saptamani a bateriei iti ofera energia continua pentru o viata eficienta. Cu 5 minute de incarcare rapida fara fir, poti sa il folosesti 10 ore. De asemenea, este compatibil cu incarcarea inversa de la telefon, atunci cand nu exista alte incarcatoare.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Huawei Watch GT 2 Pro
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 745RON.