Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Huawei Watch GT 2 Sport 46mm Black

Disponibilitate
Huawei Watch GT 2 Sport 46mm Black

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Huawei Watch GT 2 Sport 46mm Black

Disponibilitate
Preț:
70200 RON. 585.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: Huawei
Model: Watch GT 2 Sport

Caracteristici
materiale: otel inoxidabil si elemente din plastic
curea din silicon
zona de acoperire a incheieturii este de 14 - 21cm
dimensiune carcasa: 45.9 x 45.9 mm
grosime carcasa: 10.6 mm
greutate: 41g fara curea
display digital tactil AMOLED color
rezolutie 454 x 454 HD
dimensiune display: 1.39 inch
conectivitate: Bluetooth 5.1, BLE/ BR / EDR
memorie RAM : 16 Mb
capacitate stocare: 128 Mb
autonomie: pana la 2 saptamani in functie de setari
activitate monitorizata: Pasi, Arderea caloriilor
functii: GPS, Lanterna, Timer, Find phone, Vreme
rezistenta la apa: 5 atm
senzori: accelerometru, giroscop, geomagnetic, optic pentru frecventa cardiaca, lumina ambianta, de presiune a aerului, capacitiv
incarcare magnetică.

Descriere
Huawei Watch GT2B19V Pebble Brown (curea maro piele)
Smartwatch-ul Huawei Watch GT2 B19S are un design elegant, realizat din materiale premium: plastic, otel inoxidabil si curea din silicon. Este slim masurand doar 10.7 mm, cu o coroana dubla de 1.39 inch si un ecran curbat 3D de sticla fara rama AMOLED 454 x 454.
Noua tehnologie folosita si dezvolatata de Huawei, chip-ul portabil Kirin A1 asigura o performanta inalta de functionare si o autonomie mare a bateriei. Design-ul chip-ului dublu si algoritmii 2.0 optimizeaza automat consumul de energie oferind putere de functionare pana la doua saptamani (in functie de setari).

Exemple de setari:
Autonomie 2 saptamani : Monitorizare a frecventei cardiace activata. Exercitii fizice timp de 90 de minute pe saptamana. Redare muzica timp de 30 de minute pe saptamana.
Autonomie 30 ore: Exercitii fizice continue cu GPS-ul activat. Monitorizare a frecventei cardiace. Statistici despre exercitiile fizice.

Printre functii se evidentiaza:
monitorizarea ritmului cardiac in timp real mai precisa datorita unui algoritm de auto-invatare si a unor senzori imbunatatiti localizare GPS mai precisa cu ajutorul a 3 sisteme de pozitionare prin satelit: GPS, GLONASS, GALILEO asistare si module de coaching in timp real la antrenamente moduri sportive multiple atat de exterior cat si de interio: inot, alpinism, ciclism, bicicleta eliptica, vaslit, fitness in aer liber si altele monotorizare si peste 200 de sugestii pentru un somn mai linistit notificari privind mesajele, apelurile, alarmele sau mementourile direct de la incheietura mainii monitorizarea stresului si ingrijirea sanatatii monitorizerea progresul conditiei fizice pe toata durata zilei prin numararea pasilor, a caloriilor arse, a ridicarilor, precum si perioadele cu activitati de intensitate medie sau ridicata o varietate de fete de ceas
find my phone.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Huawei Watch GT 2 Sport 46mm Black
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 585RON.