Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002
Nokia 2720 Flip Dual Sim

Nokia 2720 Flip Dual Sim

Disponibilitate
Alege după culoare:
Accesorii

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și
verificarea coletului

Preț:
46300 RON 38600 RON

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: Nokia
Model: 2720 Flip Dual

Caracteristici generale:
Simplu si fiabil
Este telefonul cu clapeta pe care ti-l amintesti, prevazut insa cu functii moderne. Cu caracteristici usor de utilizat, precum butoane si text mari, este familiar si poti avea incredere ca te va ajuta sa tii legatura cu prietenii si familia.

Usor de utilizat:
Nokia 2720 Flip are doua ecrane separate. Ecranul extern te ajuta sa vezi mesajele sau sa verifici cine apeleaza, inainte de a deschide telefonul si a vizualiza ecranul principal mare. La final, inchide-l pentru a incheia apelul. Butoane mari. Text mare. Este prevazut cu butoane mari, pentru a forma numere si a trimite mesaje fara efort. De asemenea, poti alege textul de dimensiune mare, ceea ce usureaza citirea mesajelor. Conceput sa reziste.
Are durabilitate excelenta si un design atemporal, si este suficient de compact pentru a incapea intr-un buzunar sau o poseta. Este realizat dintr-un policarbonat suficient de dur pentru a rezista la socurile zilnice. Nokia 2720 Flip asigura pana la 28 de zile de standby, cu o singura incarcare pentru mai multe oportunitati de a pastra legatura cu prietenii si familia.

Daca se produce o situatie neasteptata, butonul de urgenta Nokia 2720 Flip iti poate reda linistea. Apasarea butonului trimite un mesaj SMS de urgenta care include locatia curenta si apeleaza cinci persoane de contact pentru situatii de urgenta din agenda. Pe langa trimiterea unui SMS, apasarea butonului de urgenta va declansa apelarea pe rand a celor cinci persoane de contact selectate din agenda, cu difuzorul activat, pana ce stabileste legatura cu o persoana de contact pentru situatiile de urgenta. Ajutor pentru personalul de interventie Ca masura suplimentara in caz de urgenta, le ofera fortelor de prima interventie acces rapid la persoanele de contact importante si la informatiile medicale.

Aplicatii de socializare si multe altele:
Pastreaza legatura cu prietenii si familia, folosind aplicatii de socializare, precum Facebook si WhatsApp. In plus, poti descarca alte aplicatii utile si jocuri, din magazinul de aplicatii. Ajungi la viteza maxima online, cu 4G. În plus, partajeaza conexiunea ta la internet cu prietenii, familia sau chiar cu tableta ta, astfel incat sa poti naviga pe un ecran mai mare, oricand doresti.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare