Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

OnePlus 8 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB

Disponibilitate
OnePlus 8 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

OnePlus 8 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
219500 RON. 1995.00  RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: OnePlus
Model: 8 128GB 8GB RAM

Caracteristici tehnice: 

OnePlus 8 este acel flagship care stie sa incante inca de la prima privire. Cu un design elegant, linii fluide si un pachet de componente imbietor, va fi un companion de nadejde fie ca vrei sa lucrezi, fie ca ai in plan noi moduri de relaxare.

OnePlus 8 este creat sa performeze. Integrand un procesor Qualcomm Snapdragon 865 (7nm+) Octa-Core si un procesor grafic Adreno 650, este gata sa ofere super experienta atat in rularea aplicatiilor preferate, cat si in cele mai pretentioase jocuri. In plus, integreaza un acumulator de 4300 mAh si incarcare rapida, ca tu sa uiti de grija bateriei.

Fotografii incredibile: E timpul sa reinventezi fotografia, exact asa cum ti-ai imaginat. OnePlus 8 vine cu o camera tripla performanta, cu senzor principal de 48MP. Pe langa acesta, integreaza un senzor Ultra Wide cu unghi foto de 116ᵒ si o camera macro de 2MP. Te vei bucura si de cadre nocturne impresionante, datorita tehnologiei de procesare a cadrelor pentru redarea cat mai clara si precisa in conditii de luminozitate scazuta.

Nici la capitolul selfie nu se lasa mai prejos, datorita camerei frontale de 16MP, bazata pe cele mai inteligente tehnologii de adaptare a luminozitatii in functie de conditiile exterioare. Astfel, ai siguranta ca vei arata impecabil in orice ipostaza, fie zi sau noapte.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

OnePlus 8 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB
Culoare:
Preț: 1270RON.