Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

OnePlus Nord CE 5G 128GB 6GB RAM Dual

Disponibilitate
OnePlus Nord CE 5G 128GB 6GB RAM Dual

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

OnePlus Nord CE 5G 128GB 6GB RAM Dual

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
150400 RON. 1343.00  RON. + Accesorii: RON.

CPU

Octa-core

RAM

6 GB

Display

6.43 inches

Battery

4500 mAh

Memory

128 GB

Camera

64 MP

OS

Android

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: OnePlus
Model: Nord CE 5G 128GB 6GB RAM Dual

Smartphone-ul are un ecran AMOLED de 6,43 inci, care are o rezoluție Full HD+ de 1080 x 2400 pixeli și reîmprospătare a imaginii la 90 Hz. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o imagine clară în timp ce vizionați filmele preferate, jucați jocuri și navigați pe rețelele sociale.

Camere:

Nord CE 5G are o configurație de cameră triplă, inclusiv o cameră principală de înaltă definiție de 64 de megapixeli. Captați mai multă lumină și detalii, chiar și în situații de lumină slabă. Adăugați mai multe detalii fotografiilor dvs. cu un obiectiv ultra-larg de 119 °. Smartphone-ul are o cameră frontală de 16 megapixeli pentru selfie-uri uimitoare.

Baterie și conectivitate:

Nord CE 5G are o baterie mare de 4500mAh, ceea ce înseamnă că telefonul tău rămâne alimentat mai mult timp. Smartphone-ul are și Warp Charge 30T Plus, care îți îmbunătățește puterea bateriei și oferă o încărcare de 0-70% în doar 30 de minute. Bucurați-vă de viteze 5G cu până la 2,95 Gbps, puteți descărca filme, seriale în doar câteva minute.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

OnePlus Nord CE 5G 128GB 6GB RAM Dual
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 1343RON.