Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

LIVRARE

! Vă rugam să verificați integritatea fizică a coletelor/produselor, inclusiv integritatea ambalajului de fabrică și a etichetelor originale în momentul în care le primiți de la DPD curier în prezența curierului și să cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luata în considerare !

7.1 Comerciantul livrează bunurile comandate de Utilizator/client la adresa specificată de Utilizator/client. Comerciantul poate livra bunurile comandate de Utilizator la biroul companiei de curierat, în cazul în care Utilizatorul a ales această metodă de livrare. Livrarea se calculează automat la finalizarea comenzii, inclusiv suma percepută ca contravaloare la livrare de către firma de curierat. Comerciantul folosește serviciile companiei de curierat DPD. Valoarea livrării pe teritoriul României este de 25 Lei.

7.2 Bunurile comandate și plătite sunt livrate pe teritoriul RomâniEI în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii, întrucât livrarea către unele localități, care nu sunt vizitate de curieri în fiecare zi, este în termen de 5 zile lucrătoatre.

7.3 Comerciantul furnizează Utilizatorului/clientului informații prin e-mail despre transportul mărfurilor și despre livrare (numărul de AWB și informații pentru urmărirea transportului) în ziua în care a predat coletul companiei de curierat.

7.4 În cazul în care bunurile comandate de Utilizator/client nu sunt disponibile, Comerciantul îl notifică în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea comenzii și rambursează suma plătită de Utilizator/client în termen de 14 zile în modul descris în secțiunea „Rambursare” al acestor Termeni și Condiții. Comerciantul nu este responsabil pentru epuizarea cantităților produselor.

7.5 În cazul în care au trecut mai mult de 30 de zile de la încheierea contractului și bunurile nu au fost livrate, Utilizatorul/clientul solicită Comerciantului să-i fie livrate bunurile într-un termen stabilit  suplimentar, în funcție de circumstanțe. Dacă Comerciantul nu va livra bunurile în aceast termen suplimentar, Utilizatorul/clientul are dreptul să rezilieze contractul, iar Comerciantul să ramburseze Utilizatorului/clientului toate sumele plătite.

7.6 Comenzile trimise la biroul companiei de curierat vor fi păstrate în biroul curierului nu mai mult de 7 zile. După expirarea acestei perioade, Comerciantul are dreptul să anuleze comanda și va notifica Utilizatorul/clientul în termen de șapte zile.

7.7 Pentru comenzile plasate cu livrarea la adresă, bunurile sunt predate Utilizatorului/clientului  contrasemnătură, care atestă că bunurile au fost primite. Împreună cu bunurile comandate, utilizatorul primește și următoarele documente, și anume: factura originală (la cererea explicită a utilizatorului), chitanță și AWB-ul. În cazul în care bunurile nu pot fi livrate personal către Utilizator/client, Comerciantul va contacta Utilizatorul/clientul prin telefon, iar bunurile vor fi  livrate persoanelor specificate de către Utilizator/client, indicând numele persoanei care va primi livrarea și legătura sa cu Utilizatorul. În cazul în care bunurile nu au putut fi livrate la prima vizită - nu din vina curierului și / sau a Comerciantului (în cazul în care Utilizatorul/clientul nu răspunde la apelul telefonic atunci când Utilizatorul/clientul nu este găsit la adresă), persoana care efectuează livrarea va lăsa în scris o notificare, care va conține un număr de telefon de contact, la care Utilizatorul/clientul ar trebui să sune în termen de 3 zile lucrătoare pentru a conveni asupra unei noi date de livrare. În cazul în care Utilizatorul/clientul nu va suna la numărul de telefon indicat în notificare în termen de 3 zile lucrătoare, bunurile vor fi lăsate în cel mai apropiat birou al curierului pentru o perioadă de 7 zile, după care comanda va fi considerată anulată și bunurile vor fi returnate Comerciantului. În termen de șapte zile Utilizatorul/clientul va fi informat de către Comerciant despre aceasta.

Dispozitivul cumpărat pe BuyBest necesită deservire în baza garanției?