Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Galaxy A02s A025G Dual Sim 3GB RAM 32GB

Disponibilitate
Samsung Galaxy A02s A025G Dual Sim 3GB RAM 32GB

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Galaxy A02s A025G Dual Sim 3GB RAM 32GB

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
71200 RON. 619.00  RON. + Accesorii: RON.

CPU

Octa-core

RAM

3 GB

Display

6.5 inches

Battery

5000 mAh

Memory

32 GB

Camera

13 MP

Size

164.2 x 75.9 x 9.1 mm

OS

Android

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: Samsung

Model:Galaxy A02s 32GB 3GB Dual SIM Black

Margini mici, ecran mare.

Extindeți-vă modul de vizualizare cu ecranul Infinity-V de 6,5 inch al noului Galaxy A02s și vedeți cum un ecran mai mic vă oferă mai mult de vizionat. Datorită tehnologiei HD +, conținutul dvs. de zi cu zi arată cel mai bine - detaliat, conturat și clar.

Galaxy A02s combină estetica unui design simplu cu nuanțe clasice. Curbele rafinate îl fac confortabil de ținut și oferă o navigare ușoară pe ecran. Finisajul mat, modern, adaugă o textură delicată, fără strălucire, în alb și negru.

Mai multe moduri de a surprinde momente din lumea ta cu ajutorul camerei triple

Capturați momente memorabile cu detalii clare folosind o cameră principală de 13MP. Extindeți unghiul de vizualizare cu camera ultra-largă. Personalizați focalizarea cu camera de adâncime sau capturați detalii cu camera macro.

Camera Macro se concentrează pe detalii mici

Vă puteți apropia și mai mult cu o cameră macro de 2MP și puteți găsi detalii pe care altfel le-ați pierde. Aplicați efectul Bokeh natural imaginilor dvs., permițând subiectului să iasă în evidență de fundal.

Mutați focalizarea înainte folosind camera de adâncime

Camera de adâncime de 2MP vă permite să reglați adâncimea suprafeței în fotografiile dvs. Cu o simplă atingere, puteți regla cu ușurință estomparea fundalului din spatele subiectului pentru fotografii de înaltă calitate care să iasă în evidență.

Camera frontală, selfie-uri care merită partajate

Cu camera frontală de 5MP a Galaxy A02s și Live Focus, este ușor să faci selfie-uri uimitoare care arată mai mult din tine și mai puțin din fundal.

Puterea care te face să te miști

Fiți cu un pas înainte în programul zilnic cu o baterie care nu vă va încetini. Bateria de 5000 mAh vă permite să continuați să lucrați ore în șir. Și cu o încărcare rapidă adaptivă de până la 15W, Galaxy A02s revine rapid la putere maximă.

Oferă-ți mai mult spațiu pentru a te juca

Galaxy A02s combină puterea de procesare cu 8 nuclee cu 3 GB RAM pentru o muncă rapidă și eficientă cu orice sarcină pe care trebuie să o rezolvați. Bucurați-vă de 32 GB de memorie internă sau adăugați și mai mult cu cardul MicroSD de până la 1 TB.

Creat cu One UI Core pentru a vă păstra atenția

Un Core UI vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce este important pentru dvs. Hardware și software funcționează împreună, cu conținut și caracteristici la îndemână, astfel încât să puteți ajunge mai repede la ele. Utilizați modul întunecat pentru o experiență confortabilă în întuneric, imaginile clare și intuitive vă ajută să utilizați telefonul cu o agilitate și mai mare.

Mereu o experiență Android minunată.

Obțineți cele mai recente aplicații Google pe sistemul de operare Android, pe deplin acceptate de Galaxy A02s.

Mereu la dispoziția ta, oriunde și oricând.

Nu vă faceți griji atunci când decideți să cumpărați un smartphone Galaxy. Sistemul interactiv de diagnosticare și optimizare a membrilor Samsung facilitează ajustarea performanței dispozitivelor Dumneavosatră.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Samsung Galaxy A02s A025G Dual Sim 3GB RAM 32GB
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 619RON.