Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500N)

Disponibilitate
Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500N)

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500N)

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
90600 RON. 788.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: Samsung

Model: Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500N)

Caracteristici generale:
Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz, NFC
Profile Bluetooth: A2DP, AVRCP, HID
Localizare: GPS, Glonass, Beidou, Galileo
Memorie: 0.75GB + 4GB Memorie interna
Procesor: Exynos9110, Dual-Core 1.15GHz
Dimensiuni: 39.5 x 39.5 x 10.5mm
Greutate: 25 g (fara curea)
Display: 1.1" (28.1mm)
Rezoluție: 360 x 360 px
Tehnologie ecran: Super AMOLED
Număr de culori: 16 M
Senzori: Accelerometer, Barometer, Gyro Sensor, HR Sensor, Light Sensor
Baterie: 230 mAh, Wireless Charging
Utilizare normală: peste 45 ore
Utilizare slabă: pana la 90 ore
Utilizare în regim de antrenament interior: până la 45 ore
Utilizare în regim de antrenament exterior cu GPS: pana la 15 ore
Rezistent împotriva apei :5ATM + IP68
Respectă standardul militar american de durabilitate: MIL-STD-810G
Memorie disponibilă: 1.5 GB
Ore de redare muzicală stocabilă: până la 8 ore
Funcția "Activitate zilnică" vă permite sa atingeți obiectivele zilnice de sănătate fiind activ, făcând sport și stând jos cât mai puțin. Galaxy Watch Active folosește senzori de mișcare dedicați pentru a monitoriza automat șapte tipuri de activitate. Include un monitor integrat al ritmului cardiac, care va trimite alerte instantanee atunci când se detectează un ritm cardiac anormal. De asemenea, poate citi nivelurile stres, iar dvs. puteți folosi funcția Breath Session pentru a vă redobândi calmul. Verificați diferența dintre nivelurile de stres de dinainte și după exercițiile de respirație.

Modelul dat are integrată aplicația Samsung Health, Galaxy Watch Active este mentorul dvs. personal în ceea ce privește sănătatea. Vizualizați sumarul stării dvs. de sănătate într-o clipă, pe un singur ecran și accesați zeci de instrumente care vă vor permite să gestionați nu numai condiția fizică, dar și sănătatea.

Pentru a utiliza aplicația Samsung Health cu Galaxy Watch Active , este necesară înscrierea și asocierea cu smartphone-ul tău compatibil.

Vă menține conectat ziua sau noaptea având posibilitatea de a trimite răspunsuri personalizate utilizând funcția speech-to-text (transpunere a vocii în text), emoticoane sau tastatura sa intuitivă, în timp ce telefonul se încarcă.

Un dispozitiv care vă vegheaza peste noapte. Galaxy Watch Active monitorizează cele patru etape ale somnului astfel sa aveți o noapte întreagă de odihnă. Dimineața vă veți trezi cu o analiză clară a profunzimii somnului dvs. în ultimele ore.

Este suficient sa încărcați smartwatch-ul la cateva zile. Cu o durată lungă de viață a bateriei într-o singură încărcare (până la 45 ore în funcție de setări), Galaxy Watch Active poate gestiona diferite aplicații (permite încărcarea Wireless și este compatibil cu funcția inovativă Wireless Power Share).

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500N)
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 788RON.