Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm (SM-R890)

Disponibilitate
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm (SM-R890)

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm (SM-R890)

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
103400 RON. 899.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producator: Samsung
Model: Galaxy Watch4 Classic 46mm (SM-R890)

Descriere
Performanta
In interior procesorul pe 5 nm Exynos W920 Dual Core va asigura functionarea impecabila a sistemului de aperare Android Weareblecu interfata One Samsung. Alegi unul dintre numeroasele cadrane de ceas predefinite sau poti crea propiul cadranin care sa vezi informatiile utilie de care ai neovie, cu o singura privire, in timp ce accesezi cu usurinta aplicatiile preferate. Protectie ridicataSticla Corning Gorilla Glass DX va proteja ecranul de zgarieturi si praf. Corpul este optimizat pentru a rezista chiar si la apa, avand indice de rezistenta IP68 (5 ATM).

Conectare perfecta
Conexiunea Bluetooth 5.0 si Wi-Fi vor asigura conectarea rapida cu device-uri mobile Bluetooth Android (versiune cel putin 6.0)si cu memorie RAM cel putin 1.5 GB. Il poti folosi pentru antrenament, pentru a urmari informatiile care te intereseaza side altfel il poti utiliza pentru a vorbi cu prietenii utilizand microfonul si difuzorul integrate pe ceas. Datorita sistemului de operare Android Weareble, poti avea control facil a functie ANC de pe castile Galaxy Buds2sau a functiilor de pe alte device-urile Samsung.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm (SM-R890)
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 899RON.