Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Super Fast Charger USB-C (EP-TA800) - 99 RON

Disponibilitate
Samsung Super Fast Charger USB-C (EP-TA800) - 99 RON

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Samsung Super Fast Charger USB-C (EP-TA800) - 99 RON

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
12400 RON. 99.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Samsung Incarcator Original Retea Super Fast Charging Type-C la Type-C Black (PD 3.0, 25W) 
Incarcatorul  Retea Super Fast Charging Type-C la Type-C, Original de la Samsung  incarca rapid dispozitivele Samsung cu putere de incarcare de 25W.  
Are un port PD Type-C ce foloseste tehnologia de incarcare Super Fast Charging dar pachetul nu contine cablul de incarcare.

Incarcare super rapida pentru a ramane in Live - Ofera dispozitivelor tale suportul de incarcare puternic pe care il merita. Incarcatorul de priza asigura incarcarea super rapida de pana la 25 W pentru dispozitivele compatibile. Foloseste incarcatorul de priza cu Samsung tip C oficial la cablul de incarcare C pentru rezultate optime.
Obtine timpul ideal de incarcare de fiecare data - Incarcatorul de priza alimenteaza rapid cele mai rapide dispozitive si, de asemenea, este compatibil si cu alte modele. Pentru dispozitivele compatibile Standard PD 3.0 vei obtine o incarcare de maximum 25W, iar celelalte se incarca la viteza proprie. Poti alege modelul alb sau negru, dupa preferinte.

Caracteristici:
- incarcator retea- compatibil cu dispozitive cu incarcare Super Fast Charging de 25W - material plastic de calitate - port PD Type-C - asigura incarcare rapida Super Fast Charging maximum 25W,  USB 3.0 PD (Power Delivery) - tensiune intrare: 100 - 240 V - tensiune iesire: 5V (incarcare maxima normala), PDO: 9 V / PPS: 3.3-5.9 V sau 3.3-11.0 V (incarcare maxima rapida) - curent iesire: 3 A (incarcare maxima, normala), PDO: 2,77 A (9 V) / PPS: 3.0 A (3.3-5.9 V) sau 2.25 A (3.3-11.0 V) - cablu nu este inclus - dimensiuni (L x I x A): 47.4 x 78.1 x 26.2 mm - greutate: 50 g - continut pachet: 1 x Incarcator, manual de utilizare - culoare: Negru

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Samsung Super Fast Charger USB-C (EP-TA800) - 99 RON
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 99RON.