Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm

Disponibilitate
Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
114400 RON. 1021.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Amazfit GTR 3 Pro are un afișaj Ultra HD AMOLED clar și ușor de citit și puteți experimenta o claritate vizuală de neegalat, care ajunge la 331 PPI, împreună cu un ecran rotund mare de 1,45 inchi, care este vizibil chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu o rezoluție de 480 x 480 pixeli și un nivel ridicat de luminozitate de până la 1000 nits. Aceasta este o claritate vizuală fără precedent, care atinge 331 ppi. Ceasul este impermeabil la 5 atmosfere.

Cântărește 58 de grame cu cureaua și are o grosime de aproximativ 12 mm, cu un diametru al corpului de 45 mm. Pe lateral sunt două butoane, setate la ora 2 și la ora 4, iar partea superioară acționează ca o coroană, așa că rotind-o se transformă meniurile. Apăsați partea de jos și veți fi dus la meniul implicit de antrenament, dar acest lucru se poate schimba în aplicație.

Cu o precizie ridicată, GP acceptă sistemele de navigație prin satelit GPS, GLONASS, Galileo, BDS și QZSS pentru a vă urmări traseul cu precizie. Pe lângă ceea ce oferă Amazfit GTR 3, această versiune include un difuzor și microfon pentru apeluri Bluetooth, 2,3 GB de memorie muzicală și un instrument de măsurare a temperaturii.

Prin algoritmul de mișcare TrainingBeats, Amazfit GTR 3 Pro poate oferi o analiză profesională a datelor colectate, arătând, de asemenea, consumul maxim de oxigen (VO₂max), sarcina de antrenament (TL), efectul de antrenament (TE) și timpul total de recuperare.

Este echipat cu un altimetru barometric încorporat pentru a vă ajuta să monitorizați altitudinea și presiunea atmosferică a activităților și aventurilor în aer liber. Acest ceas inteligent Amazfit GTR 3 Pro este un partener de sănătate, astfel încât să vă puteți monitoriza ritmul cardiac pe tot parcursul zilei în timp ce înotați, mergeți și chiar dormiți.

Pentru verificarea sănătății, Amazfit GTR 3 Pro monitorizează toate activitățile din timpul temelor. Cu o durată de viață a bateriei de până la 12 zile la încărcare, vă puteți baza complet pe ea. Cu o singură încărcare, bateria de 450 mAh a lui Amazfit GTR 3 Pro este capabilă să reziste până la 12 zile de utilizare zilnică tipică, până la 6 zile de utilizare intensivă, până la 35 de ore cu GPS activat și până la 30 de zile în modul economic .

Când ieși la o plimbare, la antrenament sau la întâlniri cu prietenii, poți lăsa telefonul în buzunar. Cu o conexiune Bluetooth la telefonul dvs., ceasul inteligent Amazfit GTR 3 Pro poate primi apeluri telefonice și, de asemenea, poate fi folosit pentru a gestiona cu ușurință muzica telefonului dvs.

Puteți chiar stoca până la 470 de melodii pe ceas pentru redare independentă a muzicii. Are peste 150 de moduri sportive pentru a se potrivi alegerii dvs. de activități. Cu Alexa și asistentul vocal offline, eliberează-ți mâinile și controlul vocal al ceasului tău inteligent. Dacă sunteți afară și nu aveți acces la internet, ceasul inteligent are și un asistent vocal offline pentru a efectua operațiuni precum activarea modului sport sau deschiderea unei funcții de măsurare a stării de sănătate prin comandă vocală.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 1021RON.