Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări și răspunsuri:

+ 40 357 630 002

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Xiaomi Amazfit T-Rex

Disponibilitate
Xiaomi Amazfit T-Rex

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Xiaomi Amazfit T-Rex

Alege după culoare:
Disponibilitate
Preț:
59900 RON. 499.00  RON. + Accesorii: RON.

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Producător: Xiaomi

Model: Amazfit T-Rex

Amazfit T-Rex are un ecran AMOLED de 1,3 inchi cu funcție „always on display” și rezoluție 360x360. Are un corp rezistent la socuri cu margini cauciucate care rezista de la -40 la +70 de grade. De asemenea, este rezistent la apă și praf, putând rezista până la 240 de ore în condiții umede și până la 96 de ore când este expus la sare, unii acizi și alcalii.

Amazfit T-Rex îndeplinește 12 standarde ale Armatei SUA (MIL-STD-810G). Este echipat cu un senzor optic BioTracker PPG pentru monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei și oferă semnale rapide ale ritmului cardiac.

Dispozitivul folosește un cip Sony GPS de ultimă generație și un sistem de poziționare prin satelit dual GPS + GLONASS încorporat. Cu material optimizat pentru caroserie, structură internă și chiar un semnal de purtare. Eficiența semnalului a fost îmbunătățită semnificativ, căutarea prin satelit este rapidă, iar poziționarea este precisă pentru a răspunde nevoilor clădirilor urbane.

Este alimentat de o baterie de 390 mAh, despre care se spune că oferă până la 20 de zile de viață a bateriei la o singură încărcare. Dacă toate funcțiile sunt dezactivate și utilizate doar ca ceas, acesta va dura până la 66 de zile. De asemenea, acceptă 14 tipuri de regimuri de antrenament, cum ar fi mersul pe jos, banda de alergare, alergarea, înotul, mersul în aer liber, ciclismul etc.

Amazfit T-Rex are funcții multi-inteligente, cum ar fi verificări de timp, mementouri de apel, notificări prin SMS, plăți mobile NFC și multe altele. Cântărește 59 de grame, are o grosime de 13 mm și un diametru de 48 mm. Funcționează cu Android 5.0 sau o versiune ulterioară, precum și cu Apple iOS 10.0 sau o versiune ulterioară. Poate fi conectat atât la un telefon, cât și la o tabletă.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare

Xiaomi Amazfit T-Rex
+ Accesorii: RON.
Culoare:
Preț: 499RON.