Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002

Pentru întrebări:

+ 40 357 630 002
Xiaomi Redmi Note 9T 5G 64GB 4GB RAM Dual

Xiaomi Redmi Note 9T 5G 64GB 4GB RAM Dual

Disponibilitate
Alege după culoare:
Accesorii

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și verificarea coletului

Garanție 24 luni

Livrare

Deschiderea și
verificarea coletului

Preț:
109500 RON 95200 RON

Întrebări frecvente

Când voi primi comanda mea?

După efectuarea comenzii și confirmarea acesteia de către operator, vă asigurăm că veți primi cât mai curând posibil produsele comandate. Comenzile se livrează în termen de la 2 până la 5 zile lucrătoare.

Produsele au garanție?

Pentru toate produsele vândute și livrate de BuyBest, beneficiați de Certificate de Garanție de 24 luni emise de producători. Daca în perioada de garanție produsul se va defecta, reparația vă este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate de către producator.

Pot returna produsul dacă acesta se va defecta în primele 14 zile de la livrare?

Toate produsele cumpărate de pe site-ul nostru pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării. Suma de bani va fi returnată în contul bancar specificat de Dvs. în termen de 14 zile calendaristice, conform condițiilor generale a site-ului.

Cum se efectuiază livrarea și plata?

Livrarea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat DPD.Plata o puteți face la livrare - ramburs.

Produsele vândute de Dvs. sunt noi? Sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă?

Toate produsele vândute pe site-ul nostru sunt noi, sigilate de la producător, nu sunt blocate de operatorii de telefonie mobilă. Sunt destinate vânzării pe teritoriul Uniunii Europene.

Caracteristici generale

Model: Xiaomi Redmi Note 9T 5G 64GB 4GB RAM Dual

Performanta este cuvantul de ordine atunci cand vorbim despre Xiaomi Redmi Note 9T.

Xiaomi Redmi Note 9T vine cu procesor MediaTek Dimensity 800U 5G Octa-Core cu arhitectura pe 7nm si procesor grafic Mali-G57, iar cele doua impreuna cu memoria RAM fac un combo ideal pentru jocuri, aplicatii solicitante si vizualizare impecabila a continutului multimedia. De aceasta este responsabil si ecranul FHD+ DotDisplay de 6.53, protejat cu sticla Corning Gorilla Glass.

Acesta este primul model din serie cu conectivitate 5G, care este posibil cu antenele 4x4 MIMO, care sunt poziționate pentru rezultate optime. Este posibil să utilizați 5G prin intermediul a două cartele SIM. În centrul dispozitivului găsim chipset-ul Dimensity 800U în combinație cu 4 GB RAM și 64 GB UFS 2.1 / 128 GB UFS 2.2 memorie de fișiere.

Bateria are o capacitate de 5000 mAh și acceptă tehnologia de încărcare la o putere de până la 18W. Potrivit companiei, bateria va menține performanțe optime în acest sens timp de trei ani. Camera principală este triplă și include un senzor de 48MP, o cameră macro de 2MP și 2MP pentru efecte bokeh.

Alți parametri includ o mufă pentru căști, NFC, două difuzoare (de asemenea, o noutate pentru serie), butonul încorporat pentru a porni cititorul de amprente, transmițătorul IR și radioul FM. Telefonul va fi disponibil în negru și violet, iar designul său include un spate curbat cu acoperire anti-amprentă. Rezistența la pulverizarea apei este, de asemenea, disponibilă. În ceea ce privește software-ul, este utilizat Android 10 cu MIUI 12.

*Informațiile sunt furnizate de producător și pot fi modificate. BuyBest.ro nu este responsabil pentru conținutul acestor informații!

Vezi produse similare